❤️Härlig Vegansk Middag med Oumph! ❤️
Som de flesta redan vet, så har jag gått från en strikt LCHF kost till en mer liberal men vegansk kost och nu tappar jag äntligen i vikt igen :)
En hel del av er undrar hur man kan äta mer veganskt eller vegetariskt med lchf så jag tänkte dela med mig av ett underbart recept jag gjorde i veckan. Som även var mycket uppskattat av min sambo (som äter kött!)
Tyvärr har jag inte satt mängden av allt eftersom jag kör mycket på känsla i min matlagning




Ingredienser
- Gul paprika
- Selleri
- Svarta oliver
- Vegansk Oumph (valfri smak)
- Ruccola
- Olivolja
- Vitlök
- Färska champinjoner
- Valfri kryddning
Hacka sellerin, dela champinjonerna o stek upp i rikligt med olivolja. Häll i den Frysta Oumph'en o stek ihop. Tillsätt mer olja under tiden så att oumph'en riktigt suger upp och blir riktigt saftigt. Krydda med salt o peppar. O pressa två vitlöksklyftor i. Lägg sist i ruccola och oliver och låt stekas ihop fint. Personligen gillar jag när ruccolan fortfarande är lite luftig och fin.


Sätt därefter ugnen på 200c. Kärna ur gula paprikan genom att ta av toppen så att den blir som ett "lock". Skär bort kärnhuset och gröp ut kärnorna inuti och fyll paprikorna med oumph röran.
Sätt in i ugnen tills paprikan fått fin färg.
Jag serverade även en extra portion utan paprikan vid sidan av.

Klart!
</div